Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،  معرفی کمیته انتخاب نماینده ایران در آکادمی اسکار و همچنین گمانه‌زنی در رابطه با این انتخاب احتمالی این کمیته برای ارسال به اکادمی اسکار یکی از مباحث داغ این روزها در فضای سینما است.

در میان اخبار گمانه‌زنی‌هایی از احتمال انصراف ایران از این رویداد سینمایی گرفته تا معرفی نماینده احتمالی ایران در اسکار ۲۰۲۳  وجود دارد و حتی گاهی این آثار نیز با یکدیگر اختلاف فراوان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید اسکار برای فیلم‌سازان و حتی علاقه‌مندان به حوزه سینما به‌مثابه یک جام‌جهانی در حوزه هنر باشد، فستیوالی که تمامی کشورهای دارای سینمای شاخص در هر دوره دغدغه شرکت در آن‌را دارند.

ایران هم از این موضوع مستثنی نبوده و چالش‌هایی را از ابتدا و برای معرفی کمیته انتخاب نماینده ایران در این آکادمی گذرانده‌است. چالش‌هایی که از ابتدا و با حدسیات رسانه‌ها مبنی‌بر تلاش معاونت امور بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی برای تمدید مهلت اعلام لیست اعضا این کمیته بود.

حال بعد از گذشت سه روز از این مهلت برخی از خبرگزاری‌ها لیست افراد پیشنهادی خانه سینما برای عضویت در این کمیته را اعلام کرده‌اند.

اسامی پیشنهادی فهرستی متنوع از دست‌اندرکاران صنوف مختلف سینما است که البته در بین آن‌ها از چهره‌های مشهور تا افرادی که پیش از این در سیستم دولتی سینما مسئولیت داشته‌اند، هم دیده می‌شود.

برخی از افرادی که از سوی خانه سینما به  بنیاد سینمایی فارابی معرفی شده‌اند، به این شرح است: محمدعلی باشه‌آهنگر، لیلا حاتمی، محمد بزرگ‌نیا، جواد طوسی، سیدجمال ساداتیان، بهمن اردلان، حامد شکیبانیا، پرویز شیخ‌طادی، محمد آلادپوش، مریلا زارعی، امیر جدیدی، سیدمحمود رضوی، احمد میرعلایی، رسول صدرعاملی، محمد داوودی، محمدرضا دلپاک.

نماینده سینمای ایران برای اسکار ۲۰۲۳ را معرفی کنید

البته احتمالا این لیست شامل افراد دیگری نیز بوده است و درنهایت هنوز از سوی فارابی اعلام نشده است که کمیته انتخاب نماینده ایران در اسکار درنهایت شامل چه کسانی است. همچنین تاکنون گزارش عملکردی از سوی این کمیته اطلاع رسانی نشده است؛ امری که در برخی از سال ها به درستی انجام می شد ولی اغلب روند اطلاع رسانی شفاف و به موقعی نداشته است و همین امر باعث گمانه زنی ها و بعضا حاشیه برای سینمای ایران شده است.

سینمای ایران تا ۱۱ اکتبر (۳ مهرماه) مهلت دارد که فیلم انتخابی خود را به آکادمی هنرها و علوم سینمایی اسکار معرفی کند.

نام فیلم‌هایی چون «جنگ جهانی سوم» اثر هومن سیدی، «برادران لیلا» ساخته سعید روستایی، «شب، داخلی، دیوار» به کارگردانی وحید جلیلوند، «بی‌رویا» ساخته آرین وزیردفتری و… در میان آثاری دیده می‌شود که در این روزها از سوی رسانه‌ها به عنوان نامزدهای احتمالی انتخاب به عنوان نماینده ایران در اسکار مطرح شده‌اند.

کره جنوبی سومین کشوری است که به مراسم اسکار راه می‌یابد

کد خبر 698581 برچسب‌ها جایزه اسکار بنیاد سینمایی فارابی خانه سینما بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جایزه اسکار بنیاد سینمایی فارابی خانه سینما بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران کمیته انتخاب نماینده ایران ایران در اسکار سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۶۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات توافق پیشنهادی سه مرحله‌ای میان تل‌آویو و مقاومت فلسطین

به گزارش خبرگزاری مهر، سایت شبکه المیادین با انتشار نسخه‌ای از مفاد اصلی توافق پیشنهادی میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین نوشت: این توافق دارای سه مرحله است؛ مرحله نخست که طی ۴۰ روز انجام می‌شود و امکان تمدید آن وجود دارد: توقف موقت عملیات نظامی میان دو طرف و عقب نشینی نظامیان صهیونیست در قسمت شرقی به طوری که از منطقه‌های پرجمعیت به سمت منطقه نزدیک به مرزها حرکت کنند.

در ادامه این گزارش آمده است: مرحله نخست توافق مذکور همچنین شامل توقف پروازهای نظامی و شناسایی در نوار غزه به مدت هشت ساعت در یک روز و ۱۰ ساعت در روزهای آزاد سازی اسرا است. بعد از گذشت یک هفته از آزاد سازی تمام زنان، نظامیان صهیونیست از خیابان الرشید همسو با خیابان صلاح الدین عقب نشینی می‌کنند تا ورود کمک‌های بشردوستانه تسهیل شود. همچنین به آوارگان فلسطینی غیرمسلح اجازه داده می‌شود به خانه‌های خود بازگردند و با آزادی در سراسر نوار غزه رفت و آمد کنند.

در بیست و دومین روز بعد از آزاد سازی ۲ سوم اسرا، نظامیان صهیونیست از مرکز نوار غزه به ویژه محور شهدا نتساریم و میدان الکویت و شرق صلاح الدین به سمت منطقه نزدیک به مرز عقب نشینی می‌کنند و آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه بازمی گردند. ورود کمک‌های بشردوستانه به صورت گسترده به میزان ۵۰۰ کامیون که نیمی از آن به سمت شمال ارسال می‌شود تسهیل خواهد شد.

بر اساس این توافق، نیروهای مقاومت ۳۳ اسیر زن و مرد صهیونیست را شامل صهیونیست‌های زیر ۱۹ سال، بالای ۵۰ سال و بیماران و زخمی‌ها آزاد می‌کنند. رژیم صهیونیستی نیز ۲۰ اسیر کودک و زن را در برابر هر اسیر صهیونیست آزاد می‌کند.

نیروهای مقاومت فلسطین تمام نظامیان زن صهیونیست را آزاد می‌کنند و در مقابل رژیم صهیونیستی در برابر آزادی هر یک از آنها ۴۰ اسیر فلسطینی (محکوم به حبس ابد و حبس عادی) را آزاد می‌کند. البته تل آویو می‌تواند بیشتر از ۲۰۰ اسیر آزاد نکند.

در نخستین روز اجرای توافق مذکور، نیروهای مقاومت سه صهیونیست را آزاد می‌کنند و بعد از آن هر سه روز سه صهیونیست دیگر را آزاد خواهند کرد. این روند آزادی ابتدا با زنان اسیر صهیونیست آغاز می‌شود و تا ۳۳ روز ادامه دارد. رژیم صهیونیستی نیز اسرای فلسطینی را آزاد می‌کند.

در این توافق ذکر شده که سازمان ملل و نهادهای ذیربط به وظایف خود در خصوص کمک رسانی به بخش‌های مختلف نوار غزه عمل کنند. بازسازی زیرساخت‌های برقی، آبی، فاضلابی و ارتباطی نوار غزه نیز آغاز می‌شود. در توافق مذکور بر لزوم واردات تجهیزات لازم برای برپا کردن اردوگاه‌های آوارگان تاکید شده است. در روز چهاردهمین، نیروهای نظامی زخمی می‌توانند از طریق گذرگاه رفح به خارج فلسطین برای درمان منتقل شوند.

مرحله دوم (۴۲ روز)

این مرحله شامل اقدامات لازم برای آغاز روند بازسازی فراگیر خانه‌ها، تأسیسات غیرنظامی و زیرساخت‌هایی است که بر اثر جنگ ویران شده‌اند.

مرحله سوم (۴۲ روز)

در توافق میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس، تبادل پیکرهای شهدای مقاومت و فلسطینی‌ها و اجساد صهیونیست‌های اشغالگر بعد از شناسایی آنها صورت می‌گیرد. در این توافق تاکید شده که طرف فلسطینی در بازسازی نوار غزه که پنج ساله است اقدام به بازسازی تأسیسات نظامی نکرده و هیچ مواد و تجهیزاتی که استفاده‌های نظامی دارند وارد نمی‌کند.

قطر، مصر و آمریکا کشورهای تضمین کننده اجرای این توافقنامه هستند.

کد خبر 6095170

دیگر خبرها

  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • اعلام فهرست انتخاباتی جمعیت جوانان انقلاب اسلامی برای تهران + اسامی
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • جزئیات توافق پیشنهادی سه مرحله‌ای میان تل‌آویو و مقاومت فلسطین
  • هم اندیشی برای تولید آثاری فاخر و در خور دو هزار شهید استان
  • جزئیات توافق پیشنهادی آتش‌بس میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد + اسامی اعضا